Wat gaat de tijd toch snel - Reisverslag uit Eindhoven, Nederland van Nadia Wolde - WaarBenJij.nu Wat gaat de tijd toch snel - Reisverslag uit Eindhoven, Nederland van Nadia Wolde - WaarBenJij.nu

Wat gaat de tijd toch snel

Door: nadiatenwolde

Blijf op de hoogte en volg Nadia

24 Augustus 2011 | Nederland, Eindhoven

Toen ik maandag thuis kwam van een geweldig weekend lowlands drong het tot me door dat ik over twee weken al voor een klas met Balinese kindjes zou staan. Vandaag nog maar 9 dagen voordat ik vertrek. Wat gaat dat opeens snel!

Nog een paar dagen werken en dan (GELUKKIG!) nog een week om de laatste dingetjes te doen. Zoals zonnebrandcreme inslaan, Ibuprofen inslaan, een extra geheugenkaartje halen voor mijn spiegelreflex, een adresboekje maken en nog wat mensen zien en heel hard knuffelen voordat ik in het vliegtuig zit.

Dames en heren, de aftelrace is begonnen!

• 24 Augustus 2011 - 07:22

Monique:

Hey Nadia,

Inderdaad, wat gaat de tijd snel! Nog geen pesto bij ons gegeten onder de overkapping! Maar dat houden we tegoed. Wij wensen jou een heel fijne (werk)vakantie! Natuurlijk gaan wij jouw verhalen lezen en de prachtige foto's bekijken. Geweldig dat je dit gaat doen. Wat zul je veel zien en genieten! Maak er iets moois van.

Lieve groetjes, Ted, Monique, Jens en Stijn. xxx

• 24 Augustus 2011 - 07:33

Papa:

niet te lang knuffelen, anders ben je te laat voor het vliegtuig. ;-)

• 24 Augustus 2011 - 09:10

Meriam:

FF een echte moeders reactie:
    Aftellen van 9 tot 0 moet toch lukken. En vergeet bij de to-do-list je kamer opruimen niet.

• 24 Augustus 2011 - 10:15

Ome Jos:

Dag Nadia, alvast een hele fijne reis en verblijf aldaar. Geniet er met volle teugen van. Liefs van ome Jos.

• 24 Augustus 2011 - 10:17

Fejonna En Rob:

Wat spannend! Ik heb er zin in om je verhaaltjes te lezen en om je foto's te bekijken!
    Ik zie je vanavond nog eventjes met mam! Even knuffelen en jou succes wensen!
    x dikke kus, Fejonna en Rob

• 24 Augustus 2011 - 15:50

Els Ten Wolde:

Hoi Nadia,

Het gaat zeker snel. Wij genieten nog steeds na van de vakantie Indonesie.
    Het was super mooi.
    Wat zal jij je ogen uitkijken.
    Heel veel plezier en geniet ervan.
    Groeten Els

• 24 Augustus 2011 - 17:53

Leonie & Freek:

Heel veel plezier aan de andere kant van de wereld! Geniet er maar van want het is zoals je zegt, de tijd gaat snel en voor je het weet ben je al weer thuis. En maak je over die enge ziektes maar niet druk, tegen de tijd dat jij terug bent heb ik het chirurgie coschap klaar en weet ik vast wel hoe je geinfecteerde bijtwonden moet schoonmaken ;) no charge!
    xx!

• 26 Augustus 2011 - 12:59

Bjärne:

en nog een kado voor je broertje kopen ;p nee grapje, alvast veel pleier maar ik ie je vast nog wel

• 30 Augustus 2011 - 05:58

Alet Ten Wolde:

Super stoer nichtje!!

Het is al bijna zo ver! Lekker gaan genieten daar en succes nog even met de laatste voorbereidingen!!

Liefs Alet